Oct 22, 2014

dinner party met die professore

'n Flashback na die somer. Ons het drie van my professore oorgenooi vir ete, vir die eerste keer. Dit het ons gedwing om die huis skoon te maak (soms dink ek dis een van die hoofredes hoekom ek heeltyd mense oornooi, dit dwing my om die huis in orde te kry), en om 'n indrukwekkende spyskaart aanmekaar te slaan. Ons het besluit om dit 'n greatest hits of the summer-ete te maak. So lyk dit toe:

Parmesaan pudding met bruschetta, aspersies, en prosciutto

Geroosterde en gemarineerde zucchini met basilie
Boerbone met feta en kruisement
Focaccia met swartdruiwe en vinkelsaad
Tomatoes a la crème
Nektarien, basilie en rooi-uislaai
Vinkel- en granaatslaai
Mititei, bedien met tzatziki en sumac

Karpatka

Ek het ongelukkig geen foto's, buiten die van die foccacia nie – ons was te besig om skoon te maak. Die gaste is laaaat eers weg.0 comments: