Aug 2, 2013

die goeie nuus

Liewe, liewe lesers.

Daar's 'n rede hoekom jul niks van ons hoor nie. In 'n kwessie van 'n paar maande het ons uitgevind dat ek 'n beurs toegeken is om my Doktorsgraad te gaan doen in Toronto, het ons uit ons woonstel in Arkadia getrek, en besluit om te trou. Dis steeds onwerklik. Soos wat ek hierdie tik is ek naarstiglik besig met die laaste week se troureëlings, en om my lewe hier in Suid-Afrika vir eers administratief af te sluit – ons vertrek 'n paar dae na ons wittebrood na Kanada. Hierdie is dus net 'n kort nota om te sê dat ons weer sal terugkeer, met wonderlike stories en fantastiese kos, en dat jul op 10 Augustus moet dink aan die twee van ons wat vir 100 mense probeer kos gee, aan almal wat sit aan een ellelange wit tafel in my ouers se jaart, en dat ons nie net jare in verskillende lande oorleef het nie, but lived to tell the tale. Ons is eintlik donders trots op onsself.

Op nuwe avonture en 'n hele nuwe hoofstuk van Voer, in 'n nuwe vreemde -

a.

5 comments:

the sourcerer said...

voorspoed en baie, baie geluk!

the sourcerer said...

voorspoed en baie, baie geluk!

thys kotzé said...

Ons gaan julle miss, dankie vir al die goeie tye.

Anairam said...

Wel, dis wonderlike nuus! Geluk met 'n nuwe lewe, en ek sien uit daarna om te lees van Kos uit Kanada.

Anonymous said...

Ek is 'n SuidAfrikaner in Switserland wat so nou en dan julle blog lees. Alles van die beste vir die volgende fase, en mag die studies en die nuwe land die kospotte inspireer.