Apr 26, 2013

Sjebeen-dag

Liefste lesers

Ek post fluks vir 'n paar weke, en dan verdwyn ek weer skielik. Hierdie keer het ek 'n goeie verskoning – eers is ek oorweldig (donders oorweldig, eerder) deur die merk van honderde (ja, letterlik honderde) Kunsgeskiedenis en Mediastudies opdragte. Vir drie weke lank het ek tien uur 'n dag gemerk en het ek en J geleef op hot cross buns en witwyn. En net toe die merkery ophou vind ek uit ek het 'n beurs gekry om my Doktorsgraad in Toronto te gaan doen (maple syrup for everyone!), en vir die afgelope paar weke is ons besig om die nuwe verloop van sake te verwerk. Dus: Ons is oppad na Toronto, my klasse begin 1 September, en alles voel tans bietjie holderstebolder. 

Ons eet dus steeds baie hot cross buns. Met 'n paar juwele tussenin - 'n Thai rooilensiesop met baie lemongrass, hierdie grondboontjie-en koolslaai saam met die laaste hamburgers van die somer, en Michael Ruhlman se makaroni en kaas, wat 'n soubise insluit met mosterd, vissous en paprika in, onder andere. En iewers in die malligheid het ons gebrou. 'n Sider, en 'n Indian Pale Ale, en 'n gemmerbier met vreeslik baie vars gemmer, en pynappelbier. Môre gooi ons ons deure oop vir enige iemand wat wil kom bier drink, en bedien 'n paar dingetjies om te eet. So volgende week vertel ek jul daarvan. Ek belowe ek bly nie weer weg vir lank nie. Daar is immers bier om oor te berig.

2 comments:

Vosperdruiter said...

Liefste niggie- ek het al verlang na jou blog!

Unknown said...

En baie geluk met Toronto- ons is trots op jou...