Aug 15, 2012

gruyere, saffraan en uietert

J arriveer oor minder as 'n week.  Dit was alles nog heeltyd baie onseker, en ek was veronderstel om die een te wees wat Vrydag vlieg, maar soos wat ons die laaste ruk geleer het, verander dinge heeltyd.  Maar ek is gelukkig.  Hy gaan hier wees, in Arkadia, by my.  En ek dink solank aan wat ons moet eet as hy aanland.  Ek dink aan porchetta.  Met varsgebakte brood.  En daar sal 'n fabulous koek moet wees.

Intussen is hierdie middagete – Dan Lepard se gruyere, saffraan en uietert.  Die kors is flaky en heerlik botterig, en makliker om mee te werk as jou gewone patee brisee.  En die vulsel is net bloody dekadent – geen room en nie veel eiers nie, maar die kaas maak dit perfek vir ons (steeds) koue weer, en die saffraan laat als net so donders pragtig lyk.0 comments: