May 21, 2011

Ottolenghi se pampoensoufflés

Oor drie weke is ek oppad na Engeland.  'n Paar weke daarna vertrek ons na Barcelona vir 'n week en 'n half, vir bietjie werk en bietjie plesier.  Maar voor dan, mees geliefde lesers, moet ek twee (twee!) hoofstukke van my M skryf, als wat moet saamgaan na Europa in twintig measly kilogram inpas, en vier dae voor ek vertrek sorg dat ek 100 derdejaar Kunsgeskiedenis vraestelle merk. 

Gee aan daai glas wyn. 

Maar dit beteken ook dat ons graag jul uiteindelik klaar wil vertel van als wat ons verlede (!!) jaar geëet het tydens die Europese sojourn, en dat ek wil praat oor al die herfskos wat ek geniet voor ek myself weer in 'n heerlike somer begewe. 

Soos gisteraand se pampoensoufflés, uit Yotam Ottolenghi se Plenty.  Met goudgeel pampoen, geroosterde haselneute, tiemie en bokmelkkaas.  Herfs, in die oond. 

0 comments: