Feb 24, 2011

songedroogde tamatiepesto


Vandat ek helfte van my dag op kantoor spandeer is middagetes 'n veel minder elaborate affair as in die verlede.  Na my paar uur op kampus het ek gewoonlik nog 'n draai of wat om te ry, dikwels moet ek eers gym toe gaan voor ek na die huis terugkeer.  Teen die tyd wat ek tuiskom is ek so honger ek sal enige iets verorber, en wat behels dat ek 'n laat-middagete moet kan aanmekaar slaan in 'n paar minute, voor ek flou val.  Die laaste paar weke is dit pasta van een of ander aard – soms met preie konfit, dikwels met tuisgemaakte basiliepesto.  Of songedroogde tamatiepesto.  Met songedroogde tamaties, geroosterde soetrissie, en gerookte paprika.  Dan ook pesto se usual suspects – baie knoffel, parmesaan, en kasjoeneute in stede van dennepitjies.  'n Goeie paar glugs olyfolie.  Beter as enige iets wat jy in die winkel gaan opspoor.  En 'n kwart van die prys.  I'm sold.

0 comments: