Feb 9, 2011

goeiedag

It's been awhile.  Ek is besig om te skryf aan my M en aan eerstejaars te verduidelik dat Wikipedia nie 'n geldige akademiese bron is nie, met 'n huis wat lyk asof 'n orkaan dit getref het en 'n behoefte om vir 'n week lank net op die bed te lê en 'n boek te lees (spesifiek hierdie boek, vir die wat wonder).  En na 'n maand van jammer voel vir myself en emo posts skryf oor hoe die afstand tussen my en J my vang, het ek besluit om myself reg te ruk en te fokus op ander dinge.  Sommige dae is makliker as ander, soms voel ek net doodgewoon gatvol.  Dalk moet ek meer koek eet.

Buiten die feit dat dinge so dol was dat ek by geen bloglesery uitgekom het die laaste week en 'n half nie, en waarvoor jul my opregte apologie moet aanvaar, het ek ook niks besonder nuuts en interessants gekook nie.  In tye soos hierdie val ek terug op disse wat gemaak kan word sonder dat ek veel daaroor hoef te dink – pasta met tuisgemaakte pesto, pasta met preie confit, kool met sambal oelek.  Ek het bakke lasagne gemaak vir 'n vriend se verjaarsdag verlede week, en 'n sjokolade espessokoek, en tussendeur was daar 'n tuisgemaakte burger of wat langs die pad, dalk van die lekkerstes wat ek nog gemaak het.

 Maar binnekort is ek terug.  Met, hopelik 'n Nutella tert van Pierre Hermé, die tipe ding wat gewaarborg is om my voete onder my uit te slaan.  Eintlik is ek vreeslik voorspelbaar.

0 comments: