Feb 10, 2013

Southern fried chicken, ens.

Hier is gisteraand se broodrolletjies. Die diepgebraaide hoender was 'n groot verrassing – sappig binne, bros buite. Dit het vir 'n paar uur gele in 'n bad van sout- en suikerwater, toe versigtig afgedroog en bedek met 'n mengsel van paprika, swartpeper en koljander. Gedoop in eier, en toe in 'n mengsel van meel, bakpoeier, en nog van die speserye. Dan word dit gebraai. Daar was ook chipotle mayonaise, en die mees amazing kool- en grondboontjie slaai waaroor ek jul in detail volgende week sal vertel.

Poeding was uiteindelik hierdie heavenly chocolate cake roll, sonder enige meel. Daar is ongelukkig nie 'n foto nie – teen die tyd wat die koek assemble is het ek nie meer krag gehad vir foto's neem nie. Deur die loop van die aand was daar ook tuisgemaakte rooibosystee met lemoen en kaneel, en van J se tuisgemaakte sider.

Laastens – hierdie was voorgereg – 'n spicy gazpacho met Griekse jogurt, gemaak deur my vriendin Amelia. Leuk.

0 comments: